Få et frisk tilbud nu! Telefonnr.: 36307200 Kontakt

Frugt.dk sparer penge med en miljøvenlig affaldsløsning

I samarbejde med ISS Waste har Frugt.dk fundet en billig affaldsløsning, som er god for miljøet.

 

 

Tomme træ- og papkasser, plast, engangspaller og frasorteret frugt – Frugt.dk producerer dagligt en stor mængde affald.

Tidligere fik Frugt.dk afhentet affald af skraldebiler to gange om ugen. Det betød, at affaldet hobede sig op og optog en masse plads. Samtidig havde Frugt.dk en månedlig udgift på over 20.000 kr. til skraldefirmaet.

I samarbejde med Waste etablerede Frugt.dk derfor i 2011 en affaldsløsning, som er mere praktisk, billigere og ikke mindst bedre for miljøet.

Nu bliver alle større papkasser stablet på paller og solgt til cateringvirksomheder. Engangspaller bliver afhentet af frugtleverandører eller solgt til produktion af træpiller. Mindre papkasser, klar plast og kopipapir bliver sorteret, presset og solgt til genbrug.

Desuden bliver frasorteret frugt afhentet af Fødevarebanken tre gange om ugen. Fødevarebanken distribuerer frugten til organisationer, der arbejder med at hjælpe samfundets socialt udsatte borgere.

Lars Movild er driftsleder hos Frugt.dk og stolt af den miljøvenlige affaldsløsning:

Vi gør en indsats for at skåne miljøet. Samtidig holder vi produktionen ren og rydelig ved at sortere affaldet i takt med, at det bliver produceret. Og så har vi reduceret vores udgifter til affaldshåndtering. Faktisk går vores indtægter og udgifter til affald nu rundt regnet i nul”.

Læs mere om ISS Waste HER

Tilbud på frugtordning

Vælg type:

Ønskede leveringsdage


Indenfor normal arbejdstid kan du forvente at modtage tilbud indenfor 2 timer.

 
Tilbud på frugtordning