Få et frisk tilbud nu! Telefonnr.: 36307200 Kontakt

I ISS Frugt.dk arbejder vi konstant med optimering af vores logistik, hvad angår såvel it-systemer, terminaler som arbejdsprocesser generelt. Alt sammen med det for øje, at vi kan give vores kunder den bedste service og samtidig skåne miljøet mest muligt.

Ruteoptimering

Vi har et af markedets mest moderne ruteplanlægningsprogrammer. Det betyder, at vi kan imødekomme kundernes ønsker om forskellige leveringstidspunkter. Samtidig kombinerer vi teknologien med viden fra lokalområderne, så vi er i stand til at planlægge korte og effektive ruter med omtanke for miljøet.

Chauffører

Vi stræber efter at lade de samme chauffører køre de samme ruter ved hver levering, så I som kunde oplever genkendelighed og tryghed, når I modtager jeres frugt. Når vi alligevel udskifter en chauffør på en rute, overdrages alle detaljer om ruten grundigt til den nye chauffør.

Kvalitetssikring

Vores logistikafdeling og vores kundeservice arbejder tæt sammen, hvilket giver en kort reaktionstid, såfremt der skulle ske noget uventet i den daglige ruteafvikling. Alle opkald fra kunder, bliver desuden registreret, så vi straks kan afdække evt. uhensigtsmæssige gentagelser og handle på disse.

Forsinkelse

Skulle en levering mod forventning være forsinket, vil I straks modtage en informerende mail fra vores kundeservice så I ved, hvornår vi leverer frugten.

Terminaler

ISS Frugt.dk har i dag syv terminaler fordelt i hele Danmark. Det betyder, at vi kan garantere jer en stabil, landsdækkende service. Der er på alle terminaler tilknyttet en terminalchef, som sikrer at alle biler afgår planmæssigt.

Vi har i dag terminaler i følgende byer: København, Aalborg, Herning, Århus, Kolding, Odense og Rønne.

 

Tilbud på frugtordning

Vælg type:

Ønskede leveringsdage


Indenfor normal arbejdstid kan du forvente at modtage tilbud indenfor 2 timer.

 
Tilbud på frugtordning