Få et frisk tilbud nu! Telefonnr.: 36307200 Kontakt

 


Frugt.dk er Danmarks største servicevirksomhed inden for levering af en frugtordning til de danske arbejdspladser. Her pakkes og sælges frisk samt tørret frugt og kildevand til såvel små som store virksomheder i hele Danmark.

Frugt.dk er i dag landsdækkende og leverer frugtkurve og -kasser inden for både konventionel og økologisk frugt. Vi leverer udelukkende til erhvervskunder og institutioner.

Hver uge udbringes mere end 500.000 stykker frugt fordelt på ca. 12.000 enheder. Al frugt mm. bliver pakket i Vallensbæk i moderne nedkølede pakkefaciliteter. Der distribueres fra flere terminaler rundt omkring i landet, således at frugten kan leveres rettidigt og i den fornødne høje kvalitet. Kvalitet er et gennemgående ord i hver enkelt proces forud for frugtkurven, som står indbydende på kontoret.

Gennem ugentligt udbud udvælges årstidens bedste frugter og sorter af Frugt.dk’s indkøbsafdeling, hvorefter sortiment sammensættes så variation, farvesammensætning og smag fuldender frugtkurven. Når frugten leveres til Frugt.dk kvalitetskontrolleres den, og er den ikke i orden, returneres den. Vores leverandører er nøje udvalgt efter deres høje kvalitet og placering i nærområdet, så de er med til at sikre fleksibel levering og altid friske råvarer.

Hos Frugt.dk tager vi arbejdsmiljø yderst alvorligt. Vi indarbejder kvalitet, sundhed, sikkerhed og miljøansvar i alt, hvad vi gør. Dette fokus på vores kunder, ansatte, lokalsamfundene og miljøet er en naturlig del af vores forretning.

Som et par eksempler herpå forærer vi frasorteret frugt til Fødevarebanken. Fødevarebanken er en frivillig forening, der modtager og uddeler overskudsfødevarer fra fødevareproducenter til samfundets svageste borgere – heriblandt børn, kriseramte kvinder, hjemløse, stofmisbrugere og psykisk syge. (Klik HER hvis du vil vide mere.)

Brugt pap, papir, paller samt plast indgår i ny genanvendelse og frugtkurve cirkulerer i en cyklus, så også disse har lang levetid.

CO2 minimeres bl.a. ved et elektronisk ruteplanlægningssystem, som minimerer kørslen på landevejene af frugten til vores kunder.

Spørg os hvis du vil vide mere, og tak fordi du har ”hængt på” helt hertil.

Tilbud på frugtordning

Vælg type:

Ønskede leveringsdage


Indenfor normal arbejdstid kan du forvente at modtage tilbud indenfor 2 timer.

 
Tilbud på frugtordning